Εγγραφείτε στην Ομάδα μας

Είστε παθιασμένοι με τη μόδα και αναζητάτε μια συναρπαστική ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια δυναμική ομάδα; Μην ψάχνετε άλλο! Το Riviere είναι ένα κορυφαίο κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που ειδικεύεται σε μοντέρνα είδη ένδυσης. Αυτήν τη στιγμή αναζητούμε ταλαντούχα άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμβάλουν στην επιτυχία μας.

Στη Riviere, πιστεύουμε στη δημιουργία ενός θετικού και χωρίς αποκλεισμούς εργασιακού περιβάλλοντος όπου όλοι μπορούν να ευδοκιμήσουν. Εκτιμούμε την ομαδική εργασία, τη δημιουργικότητα και την ισχυρή εργασιακή ηθική. Ως μέλος της ομάδας μας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με μια διαφορετική ομάδα ατόμων που είναι αφοσιωμένα στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών και στην παροχή στους πελάτες μας με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Ως ειδικός στη μόδα, θα παίξετε καθοριστικό ρόλο βοηθώντας τους πελάτες μας να βρουν το τέλειο ντύσιμο για κάθε περίσταση. Οι γνώσεις σας σχετικά με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, τα υφάσματα και τα στυλ θα είναι ανεκτίμητες για να βοηθήσετε τους πελάτες μας να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις αγοράς.

Εκτός από την εξειδίκευσή σας στη μόδα, αναζητούμε επίσης άτομα που είναι προσανατολισμένα στη λεπτομέρεια, οργανωμένα και έχουν εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Ως μέλος της ομάδας μας, θα είστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση των ερωτημάτων πελατών, την επεξεργασία των παραγγελιών και τη διασφάλιση ότι οι πελάτες μας έχουν μια απρόσκοπτη εμπειρία αγορών.

Η συμμετοχή στην ομάδα μας στη Riviere σημαίνει να είσαι μέλος μιας εταιρείας που εκτιμά την ανάπτυξη και την ανάπτυξη. Προσφέρουμε ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη και παρέχουμε συνεχή εκπαίδευση για να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη της ομάδας μας διαθέτουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαπρέψουν στους ρόλους τους.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, στείλτε το βιογραφικό σας στο info@rivierecollection.com με θέμα "Αίτηση εργασίας - [Το όνομά σας]". Ανυπομονούμε να ακούσουμε από εσάς!